Om oss

Mødre i Bønn er en uavhengig bevegelse av mødre som er overbevist om at Gud gjennom bønn kan forandre mennesker og situasjoner. Mødre i Bønn er den Norske versjonen av Moms in Prayer International. Fern Nichols er grunnlegger og president i denne bevegelsen.
Du kan lese mer om starten på dette arbeidet på nettsiden vår.

Det er nå ca 140 land som samler kvinner i bønnegrupper for å be for barn og skoler. De er sammen en time i bønn hver/ annenhver uke.

I 1997 startet den første Norske Mødre i Bønn-gruppen. I 2003 ble Randi Anita Helvig spurt om hun ville være  Kontaktperson for Moms in Prayer International, i Norge. Dette skjedde etter at grupper i Sveits begynte å be om at norske mødre ville be for sine barn.

Moms in Prayer International har siden 2004 vært med og veiledet arbeidet i Norge. Du kan lese om det norske Mødre i Bønn-arbeidet på den internasjonale web-siden her; http://momsinprayer.org/who-we-are/international/europe/norway/

Misjonen til Mødre i Bønn:

  • Å påvirke barn og skoler i Norge, ved å samle mødre til forbønn for dem.
    Vår bønn er at den nye generasjonen vil følge Jesus og at skolene våre skal bli preget av bibelske retningslinjer.
  • Vi ønsker at mødrene skal komme med sine bekymringer til Jesus, og at de skal lære å be og lytte til hans ledelse.

Vår visjon er:

  • Noen skal be for hver eneste skole i Norge.

Kjære deg som har fått et barn i din omsorg.

Gud ønsker å vise deg sin storhet, veilede deg og oppmuntre deg i oppgaven. Jeg har vært med i en Mødre i Bønn- gruppe i mange år. Gjennom det har jeg fått oppleve nærvær av Gud og direkte omsorg gjennom andre mødre, i bønn og bibeltekster. Etter at jeg startet i denne gruppen har jeg fått oppleve konkrete bønnesvar, og jeg har mange ganger fått oppleve det som står i

Sak. 4, 6b. “Ikke ved makt og ikke ved kraft, men ved min Ånd, sier Herren, Allhærs Gud.”

Mitt store ønske for deg er at du også skal få oppleve den velsignelsen det er å være med i en Mødre i Bønn gruppe. Det har vært berikende å få lov til å engasjere seg i dette arbeidet og møte mange kvinner som brenner for å regne med Gud i hverdagen.

Jeg håper du vil tenke over dette; hvem ber for ditt barn?

Er DU villig til å sette av en time til bønn regelmessig, for barnet ditt og skolen, (barnehagen/høyskolen/universitetet) barnet går i?

Vennlig hilsen

Randi Anita Helvig
Regionsleder for Norden.

Wordpresss nettside laget av Oransje webdesign