Materiell

“Pris Herren, for han er god, hans miskunn varer til evig tid! ” Salme 107,1

Vi gleder oss over interessen din til Mødre I Bønn arbeidet.

Må Gud velsigne deg når du ber for dine barn og skolene deres. Du kan bestille materiell via skjema som ligger under menyen; Materiell.

Kontonr. til Mødre I Bønn :3205.20.99004

Brosjyrer; Gir vi ut gratis. Porto beregnes

Brosjyren forteller kort hva Mødre I Bønn er. Den er foldet en gang. Vitnesbyrd fra mødre på baksiden.

Fin til å dele ut til mødre som ikke har hørt om Mødre I Bønn før, og å legge ut i forsamlingshus.

 

Plakat A4; Gir vi ut gratis. Porto beregnes

Dette er en plakat i A4, som kan henge permanent i forsamlingshus. Nederst på plakaten er det plass til å skrive inn navn på Kontaktperson eller dato og sted for et Inspirasjonsmøte.


Mødre I Bønn-Arbeidshefte Kr. 50

Med dette hefte ( A5 størrelse) har du alt du trenger for å startet en gruppe. Det inneholder informasjon om hvordan Moms In Prayer International startet og hvordan du kan lede en gruppe.

Skulle du ønske et hefte på et annet språk kan du sende en mail til oss, så vil vi kontakte hovedkontoret i USA og høre om de kan sende deg et på ditt eget språk. Moms In Prayer International-heftet er oversatt til over 30 språk

 

Boken; Når mor ber 178kr.

Denne boken er skrevet av Chery Fuller. Hun inspirerer mødre til å be for barna og skolen de går på. I en verden med mye negativ påvirkning ønsker vi å ha en positiv innflytelse på barna våre. Noe av det viktigste vi kan gøre er å be for dem enten de er spedbarn, småbarn, tenåringer eller voksne.

 

 

Bønnekort pakning med 3 ulike kort, 15kr.

Tre fine kort som du kan ha liggende i bibelen til hjelp når du ønsker å be for barna dine. Bak på kortene er det bibelvers du kan sette barnets navn inni. Du kan også gi det som en gave til en mor som en oppmuntring og hjelp til bønn.

 

Bokmerker pakninger med 5 stk à 20kr.


bokmerkemor for voksne         bokmerkestudfor ungdommer

Vi har to typer bokmerke et for voksne og et for ungdommer. På baksiden er det bibelvers til hver av de 4 trinnene, og et bibelvers en kan sette inn navnet til et barn eller en medstudent. Bokmerkene er ca 5 x 20cm.

Button 10kr.

Ønsker du å fortelle andre om Mødre I Bønn, kan denne buttonen være grei å ha hengende på jakken eller vesken. Du som er Gruppeleder kan også gi denne i oppmuntringsgave til dine gruppemedlemmer. Den er 3 cm i diameter.

 

Tenn en lidenskap for bønn

Juni 2014 fikk vi trykket et nytt opplag av dette studie heftet om bønn. Dette bønnestudiumet består av et deltaker hefte og et leder hefte. Fern Nichols, Marlae Glitter og Janice Oldham er forfattere av dette flotte verket. Deltaker boken kan brukes selvstendig til personlig bønnestudium. Ønsker en å gå igjennom dette i en gruppe bør lederen i gruppen ha Leder heftet, da det vil utfylle bønnestudiumet. Dette heftet lærer deg Firetrinnsbønn på en grundig og inspirerende måte.

  • Deltaker heftet, kr. 80
  • Leder heftet, kr. 100

 

_DSC2605


Mødre I Bønn- PR DVD 50kr.

Dette er en DVD produsert i Norge av Synergifilm. Laget september 2010. Filmen inneholder to nydelige sanger. Den ene sangen er spesial skrevet til denne DVD-en, den andre sangen er kjent og kjær. Artistene er Øyvind Larsen og Helen Fatland. Du får også møte ulike personer som deltar i en Mødre I Bønn-gruppe og høre deres vitnesbyrd.

Ønsker du å fortelle andre om Mødre I Bønn, da anbefales det sterkt å ha denne for hånd. Vi gjør oppmerksom på at det i denne DVD-en blir brukt navnet Moms In Touch, og at det står Mødre I Kontakt, men husk at innholdet i arbeidet er det samme fordi om vi har skiftet navn

 

 

 

 

Moms In Prayer International PR DVD, 7min. 50kr.

Denne DVD-en er Moms In Prayer International sin lille inspirasjons DVD. Ønsker du å fortelle andre om dette arbeidet og ”møte” Fern Nichols så får du gitt mye informasjon på 7 minutter. Den er fengende i musikk og bilde. Fern Nichols taler direkte til oss, og vi får møte Moms In Prayer mødre, og den nye generasjonen som blir bedt for. DVD-en har norsk undertekst. Vi gjør oppmerksom på at det i denne DVD-en blir brukt navnet Moms In Touch, og at det står Mødre I Bønn, men husk at innholdet i arbeidet er det samme fordi om vi har skiftet navn

 

 

 


Arise Cry Out, 2t  50kr.

Arise Cry Out November 14, 2009 , var en verdensvid markering av Moms In Prayer International sitt 25 års jubileum. Til denne dagen fikk over 92 land tilsendt DVD hvor Fern Nichols, med andre talere, førte oss igjennom forbønn for barn og skoler i 4timer. Seks steder i Norge deltok i denne verdensvide bønn og faste dagen.

Det er sterkt og inspirerende budskap. Stort er det også å høre den vakre lovsangen og se alle som deltar. Denne DVD-en er forkortet til 2 timer, tiden for forbønn og noen scener er klippet bort for at den skal være litt mer brukervennlig. Anbefales til å bruke i gruppene. DVD-en har norsk undertekst. Skulle du ønske den orginale utgaven på 4t, kan du bestille den via mail til oss, vi har noen eksemplarer av den

Wordpresss nettside laget av Oransje webdesign