Velkommen til Jubileum

Velkommen til alle kvinner som ønsker å bli inspirert til bønn for den nye generasjonen! ”Mors hjerte – Norges gull”, det var temaet vi fikk i bønn for jubileet og det kjente bibelverset fra Ords 4, 23. Hver kvinne er ”mor” for den oppvoksne slekt. Om du ikke har barn selv, men er tante, fadder eller nabo, kan du i ditt hjerte adoptere forbønnsbarn. Ditt hjerte, kjære mor, er så dyrebart og Gud ønsker å virke gjennom deg til din familie og dem rundt deg.

Vi ønsker at ditt hjerte skal få påfyll av Hans kjærlighet, nåde og håp. Jeg har fått oppleve 20 år i en Mødre I Bønn gruppe. Det har gitt meg så mange bønnsvar og velsignelser og mitt ønske er at mange flere skal få oppleve det samme. Mødre I Bønn ønsker å reise opp forbønnskjemper for den nye generasjonen. Vi ønsker at kvinnene i Norge skal få stå sammen i tro og tillit til vår Gud i oppdragelse og forbønn for barn og skoler.

Det blir inspirerende undervisning og lovsang. Vi får besøk fra USA og Europateamet. Alt blir oversatt til norsk. Vi ønsker å gi vår hyllest til Gud vår Far og vi er så glade for at Praise Him vil lede oss i lovsang. Gled dere til å høre dem! Mødre I Bønn fikk være sammen med dem en helg i Finnmark og det var stort å oppleve deres tilbedelse.

Vi legger også opp til en tur til Preikestolen, for de som ønsker det, og ha en liten samling der. Min bønn er at mange skal komme og at kvinnene skal bli reist opp å få nytt mot og tro på bønn. Ta med noen og kom!! Kjærlig hilsen Randi Anita Helvig

Lenke til påmelding

Last ned (PDF, 745KB)

Ønsker du å se informasjonen under her i et større format, trykk på firkanten øverst i høyre hjørne under her og velg Eget vindu.

Wordpresss nettside laget av Oransje webdesign