Bli med på bønn og faste

9. januar 2017 utroper Moms in Prayer International verdensvid fastedag. Denne dagen vil vi stå sammen med mødre i hele verden å be og faste for den nye generasjonen. Ønsker du å delta finner du Bønnearket for dagen her i DOC og her i PDF. Det er mange måter å faste på; du kan for eksempel velge å kutte ut fast føde og bare drikke, eller at du kutter ut en eller flere ting som du vet du er avhengig av.

Bønnearket er lagt opp til at du kan be sammen med en annen mor. Du kan gjøre det så enkelt som å høre med en du kjenner om hun/han vil være med denne dagen/kvelden å be en time igjennom dette Bønnearket. Deltar du i en Mødre I Bønn gruppe kan dere vurdere å flytte Bønnegruppen til den 9. januar og på den måten være sammen med mødre i hele verden.

med logo

 

 

 

 

 

Wordpresss nettside laget av Oransje webdesign