Nyhetsbrev januar 2016

Kjære mor som ber for ditt barn.

Jes 61, 1-3 og 5 Mos 13,4 blir bibelversene som vi ønsker å ha som et utgangspunkt for arbeidet vårt i 2016

Disse versene rommer så mye visjoner for oss selv, gruppene våre og for mødre vi møter på. Jeg vil oppfordre deg til å la disse versene formes til bønn for dine barn, mannen din og andre du møter på. ”Spis” ordene, be dem og gi dem du møter disse ordene.

1. Gjerne sett av tid, be og tenk over hva Gud taler til deg i ditt liv akkurat nå; Han ønsker å gi deg hjelp, gjøre deg fri, trøste deg, og gi deg av gledens olje og kle deg i lovsangsdrakt. Hva betyr disse ordene for deg i din hverdag? Tar du imot disse ordene i ditt hjerte?

2. Be ordene over deg selv, mannen din, barna dine. Når du gjør det kommer du frem for Guds trone og overgir familien din i Guds hender. Da sier du et Ja til Gud om at han kan få ta over. Lytt til Den hellige Ånds veiledning.

3. Gi ordet til andre. Les dem til dine barn og til din mann, og fortell gjerne hva ordet betyr for deg og hva du gjør i Mødre I Bønn gruppen din. Er det vanskelig å fortelle/ lese det for dem kan du skrive ordet til dem på et kort. Når du møter andre mødre, gi ordet til dem. Her er noen forslag til hvordan du kan gi ordet til andre mødre;

– Fortell at dette er Mødre I Bønns hovedbibelvers i år. – Spør om du kan få lese bibelversene. – Møter du en mor som er bekymret for noe i familien sin, lytt nøye til hennes hjerte og spør så om du kan få be for henne. Du kan be henne inn i disse versene. Tjen Herren med glede.

Vennlig hilsen Randi Anita Helvig
Landskoordinator for Mødre I Bønn Norge

 

 

Wordpresss nettside laget av Oransje webdesign