November nyheter fra Mødre I Bønn

17.-19. oktober var det 30- års jubileum for Moms In Prayer International. Noen av dere har kanskje vært på nettsiden vår og lest referat og sett bilder fra det. Mottoet for denne samlingen var Glede.  Salme 126, 3 Ja, store ting har Herren gjort mot oss, og vi ble glade. Jubileet var preget av lovprisning og glede. Ja, for det er sant at Gud har gjort store ting. I over 140 land samles det mødre som hyller vår Herre og som ber for barn og skoler.

Det var en opplevelse å få stå sammen med 1200 kvinner fra 44 forskjellige land og lovprise vår Gud og be.

Du er med i denne hæren av kvinner, du er ikke alene. Vi står sammen med mødre i hele verden for å vinne den nye generasjonen for Jesus. På jubileet fikk vi høre eksempler på at det nytter å kjempe i bønn for barna. Forbønn for et barn er trofast arbeid over tid.

Det er mange som vil ha fatt i barna våre, men Fern Nichols minnet oss om:Jos 23, 10 En eneste av dere kunne jage tusen på flukt. For det var Herren deres Gud som kjempet for dere, som han hadde lovt.

Kjære mødre, ditt arbeid er så viktig. Hver gang dere ber for dere selv, og de gangene dere ber sammen i gruppen, er dere i kontakt med den Allmektige Gud.
3 Mos 26,8 Fem av dere skal jage hundre, og hundre skal jage ti tusen.

Det er ikke våre bønner som har kraft, nei det er Hans kraft som blir forløst gjennom våre bønner. Barna og skolene trenger mødre som ber!!!!

Vennlig hilsen Randi Anita Helvig

Inspirasjonsnytt.
Vår bønn er at flere barn og skoler skal få forbønn. Kanskje du skulle sende en brosjyre om Mødre I Bønn i juleposten i år?

Ønsker du å oppmuntre lærerne på skolen du ber for? -Send en sms/ mail til lærere og takk for det de gjør og ønsk dem en god juleferie. -Lag en julekalender til lærerstaben.

På Nille kan du kjøpe adventsposer. I dem kan dere putte oppi twist og et ord for dagen. (På innlogget side for Gruppeledere kan dere finne dokument med 24. ord for dagen) Gjerne legg ved et kort der dere takker for det de gjør og hils fra Mødre I Bønn gruppen. Dere kan også føye til nettsiden til Mødre I Bønn. Er dere flere bønnegrupper i deres område kan dere også skrive hvor mange grupper som finnes i deres område.

Under her ser dere Mødre I Bønn Kontaktperson Leann Bell Marthinsen som har gitt oss denne gode ideen. Her er bilde av mødrene i gruppen hennes og kalendere de laget til skolene deres.

IMG_2228

Del gjerne Mødre I Bønn på Facebook.

Det er nå 138 Mødre I Bønn- grupper registrert i Norge.
Ønsker din gruppe/ din forsamling besøk av noen fra Mødre I Bønn Lederteamet for å inspirere til bønn, kan dere ta kontakt på telefon; 94791554

 

 

Wordpresss nettside laget av Oransje webdesign