Velkommen

Mødre I Bønn / Ber for barn og skolerVil du være med å be for den nye generasjonen? Hver kvinne er ”mor” for den oppvoksne slekt. Om du ikke har barn selv, men er tante, fadder eller nabo, kan du i ditt hjerte adoptere forbønnsbarn.

Over hele verden er det tusenvis av kvinner som ber for barn og skoler. Moms in Prayer International startet ved at to mødre bestemte seg for å be ukentlig for barna sine. De opplevde hvor godt det var å be for store og små bekymringer og fikk se fantastisk bønnesvar. Dette kunne de ikke la være å fortelle dette til andre om. Nå er det 140 land i verden som har Moms in Prayer- grupper.

Mødre I Bønn er den norske versjonen av Moms in Prayer. Vår visjon er at noen skal be for hver eneste skole i Norge. Vi ønsker at mødre skal komme med sine bekymringer til Jesus, og at de skal lære å be og lytte til hans ledelse.

Barna i Norge møter mange utfordringer åndelig, sosialt og faglig der de går. Vår bønn er at den nye generasjonene vil følge Jesus og at skolene (alle steder der barna oppholder seg fra barnehage til universitet/høyskole) skal bli preget av bibelske retningslinjer. Skolene har et stort ansvar i å komme våre barn i møte på mange felt. Vår oppgave er å be for skolene og å gi dem som arbeider oppmuntring i det viktige arbeidet de gjør.

Vi vil gjerne invitere deg til å bli med i en gruppe.

Hilsen Mødre I Bønn.

Wordpresss nettside laget av Oransje webdesign